Vaults inför 2012

Alla har vi väl spelat något av de ypperliga Fallout-spelen eller på annat sätt kommit i kontakt med sk. ”vaults”. Ni vet stora hålrum i berg eller under jord som är desginade för att klara av världens undergång, oftast i form av ett atombombskrig. Tanken är att man tar med sig sin familj och flyttar in i vaulten i god tid innan bomberna börjar falla och sedan helt enkelt rider ut vågen och lever där till det är säkert att komma ut. När radioaktiviteten avtagit går man tillsammans ut och börjar bygga upp civilisationen. Vi som har spelat fallout vet dock att det inte alltid går så bra i dessa vaults.

Men nu åter till verkligheten. Folk är galna. Det är kanske inte någon nyhet. Så fort det börjar talas om domedagsprofetior (t.ex 2012) så är det alltid ett relativt stort antal människor som självklart tror på dessa oftast rätt ogrundade teorier. Oftast stannar det enbart vid rädsla men ibland tar folk ännu ett steg längre.

Skåda:

Vivos – Nationwide Underground Shelter Network for Survival of Future Catastrophes

The ultimate underground shelter solution for surviving these uncertain times.

Nu är det alltså riktiga Vaults á la Fallout på gång. Skydda dig inför framtiden!

Passa på att kolla in deras hemsida som är extremt rolig med en massa förvarningar inför vad som skulle kunna hända, med ”vetenskapliga” referenser och varför det är så otroligt viktigt att köpa sig ett skydd i vivos. Det återstår att se om det är vivos underjordiska små-samhällen som kommer rädda mänskligheten.

Annonser

~ av Jonas på 2010/04/18.

Ett svar to “Vaults inför 2012”

  1. […] och med börjar tillverka eller inhandla vapen, eller seriöst överväger att köpa in sig hos Vivos eller peppar inför […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: