Survive The Apocalypse

Vad ska man egentligen göra när Apokalypsens fyra ryttare kommer och knackar på ens dörr? Hur ska man bete sig för att överleva katastrofen eller domedagen så att man får leva i en post-apokalyptisk värld och glida omkring i lädermundering och skyddsmask och släpa omkring på alldeles för stora och tunga vapen?

Den eminenta bloggen survivetheapocalypse.net har svaren på det mesta man behöver veta för att klara sig någorlunda bra. Allt från hur man gör upp eld, hittar rent vatten, vart man hittar skyddsrum, till hur man bygger om en tankbil till ett hem i kombination med ett skyddsrum.

Det är seriositet blandat med humor och allt ska definitivt inte tas allt för seriöst. Jag tror alla inblande mest leker med tanken snarare än att förbereda sig för någon avlägsen undergång på riktigt. Däremot vet man aldrig när man kan behöva överlevarkunskaper så på så sätt har bloggen även en seriös funktion. Fast det är mest tankelek som sagt. Hur som hälst så finns det mycket rolig läsning där som man inte får missa.


Annonser

~ av Jonas på 2010/05/06.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: