Cinemageddon

Jag vet inte riktigt hur det ligger till men det kanske ter sig som så att folk faktiskt vill se en del av dom filmer det skrivs om här. Av egen erfarenhet vet jag att filmer i denna genre, speciellt dom mindre kända b-filmerna kan vara lite knepiga att få tag på och som jag har uppfattat det är det väldigt få som köper en film bara sådär.

Alternativet är ju det fantastiska internet. Alla är väl bekanta med fildelning men allt finns tyvärr inte lätttillgängligt på typ piratebay så därför vill jag slå ett slag för den lilla privata torrenttrackern cinemageddon som är just inriktad på just okänd (b-)film. På cinemageddon finns allt du inte ens vågat drömma om i filmväg och är en ypperlig väg för att få tag på mer eller mindre obskyr film.

För att bli medlem på cinemageddon måste du antingen få en inbjudan av någon som redan är medlem eller ha tålamod och lite tur eftersom användare som är inaktiva eller har för dålig ratio raderas varje 30:e minut så finns det lyckor där det finns möjlighet till öppen registering. Sen krävs det såklart att man laddar upp lika mycket som man laddar ner men det är ingen svår sak.

Å andra sidan uppmanas inte någon att syssla med fruktansvärda brottsliga handlingar och så vidare.

Det var ett litet tips bara!

Annonser

~ av Jonas på 2010/06/09.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: