Warriors of the Apocalypse

Warriors of the Apocalypse är en märklig filippinsk film från 1985 regisserad av Bobby A. Suarez och skriven av Ken Metcalfe.

Trapper (Michael James) en grupp män som överlevde atombomberna ut på ett sällsamt äventyr. Efter att ha slagits mot ondsinta ursprungsbefolkningsmän så når dom Goruks grotta som innehåller en gammal kärnreaktor som är nyckeln till odödlighet. En lång och utdragen kamp tar vid.

Trots krigsmålade odödliga voodoo dvärgar, folk med förmågan att skjuta laser från ögonen och killen med pilot-solglasögonen och militärhatten så får man nog ändå säga att att Warriors of the Apocalypse är något av ett lågvatten märke i hela den här obskyra genren.

Det krävs verkligen verkligen att man älskar riktigt kass b-film om man ska kunna uppskatta Warriors of the Apocalypse. Handlingen är i det närmsta obefintlig, skådespeleriet är botten och manus ska vi inte ens tal om. Men den är i varje fall lite småkul på sina ställen, speciellt framåt slutet då allt börjar spåra ur. Men det positiva med denna film stannar även någonstans där.

Jag fick nästan kämpa för att inte stänga av den.

Men så tycker jag personligen också att den tråkigaste typen av post-apokalyps-b-action filmer är just av den här typen där mänskligheten fullständigt slungats tillbaka till en tid det inte finns ett endaste spår av teknik och moderniteter där man endast ser höftskynken, spjut och primitiva urtidsmänniskor så långt ögat når. Jag vill gillar mer science fiction post-apokalyps där det faktiskt känns som att det hela utspelar sig i framtiden.

Men jag hoppas ändå att någon eggas till att ta sig igenom denna film.

Annonser

~ av Jonas på 2010/08/28.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: