The Afterman

The Afterman är belgisk post-apokalyptisk film från 1985, regisserad av Rob Van Eyck och hela filmen kan egentligen sammanfattas i tre ord: Undergång, Våld och Sex. Det senare är det verkligen ett överflöd av till den grad att The Afterman nästan kan betraktas som en enda lång mjukporrsrulle men om det är bra eller dåligt är väl sedan upp till läsaren att avgöra men mycket naket och mycket sex är det i varje fall.

Det roliga är väl att filmen inte har någon dialog alls och det får man nog säga är till filmens fördel och bidrar med en liten dimension av svart humor. Gällande själva handlingen så handlar det om mannen Bendeleider och tjejen Monnik som glider omkring i spillrorna av världen och träffar diverse galningar, allt från sataniska kulter till slavdrivare, mat-fetischister, kanibaler och dödligt sköna badhusdamer.  Men andra ord såsom vi förväntar oss att livet kommer vara efter domedagen.

Om den var bra eller inte är svårt att svara på. Underhållande? Absolut! Men bra? Jag vet faktiskt inte, kanske till några öl men annars vette fan. Dock rekommenderar jag den ändå eftersom det är en liten obskyr frisk fläkt i denna genre och jag tycker faktiskt filmen ska ha lite credd i sitt försök att göra post-apokalypsen sexig, även om det i mitt tycke kanske inte är ultimat.

Lite bilder från filmen:

Annonser

~ av Jonas på 2010/11/15.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: