Massor av tips (bla Café Flesh)

Futuristic Toronto ARG raising money on IndieGoGo

Ett mycet intressant projekt som dock behöver stålars så om man råkar ha pengar så kan man hjälpa till.

ZED.TO is a transmedia adventure that invites audiences to join the ranks of a biotech corporation called ByoLogyc. They’re innovative and design-minded, they’re the Apple of an emerging technological market, and they’re working on a product that will change the lives of all involved… The project pulls from the domains of tangible futures, immersive theatre, and science fiction… but the experience is something brand new to Toronto.

The creators of ZED.TO are running an IndieGoGo campaign right now to help secure the funds for site-specific apocalyptic installations across Toronto over eight months (from Fringe Fest to Nuit Blanche, and a culminating event that we’ll evacuate audiences out to this October).

ZED.TO

http://boingboing.net/2012/02/23/futuristic-toronto-arg-raising.html

All Things Apocalyptic

All Things Apocalyptic är en bildblogg med ett ganska självförklarande namn. Lite svajig kvalité på vad som läggs upp eller delas vidare men i överlag fina grejorekommenderar jag den varmtr.

Vackra överväxta gamla bilar

Här kan man beskåda en extraordinärt vacker bildserie av fotografen Peter Lippmann.

Earth Abides…

Megaton.us

Mannen bakom Megaton.us kan nog vara den största post-apokalyps-nörden i hela världen. Han driver ett gäng sidor på domedagstemat och är en outtömlig källa på b-filmer och halvgammal bortglömd litteratur.

Cosy Catastrophe

Cosy Catastrophe är också en annan trevlig blogg som bitvis är riktigt bra.

Postapoc.net

Postapoc.net gör lite det som denna blogg syftar till; att vara ett enormt bibliotek och länkarkiv över allt som har med post-apokalypsen att göra. Så för den som tycker att tempot här är för segt så rekommenderas denna.

Post-apokalyptisk Porr: Café Flesh serien.

När du trodde att du hade sett allt så vill jag uppmärksamma inget mindre än Café Flesh.

År 1982 kom Café Flesh regisserad av Stephen Sayadian och är en något ehm speciell film jämfört med många andra filmer jag har skrivit om här.

Erotisk post-apokalyps är ämnet och det är kanske inte direkt något man stöter på varje dag. Den första Café Flesh filmen gränsar till ren porr men har kanske snäppet för mycket drama, handling och avant-garde science fiction drag för att i mitt tycke kunna avfärdas som en vanlig porrfilm.

Café Flesh har faktiskt en ganska rolig handling som nästan är en ”riktig” handling och inte bara rörmokaren som råkar stöta på den uttråkade hemmafrun osv:

Det är ju helt klart Wastelandz-material i alla fall.

Det lustiga med Café Flesh är att scenen där allt bisarrt sex utförs i någon mening inte endast syftar till att låta dom olyckliga ”sexnegativa” få ut sina förtvinade lustar utan kanske främst blir någon slags gestaltning och portal tillbaka till ett förlutet innan civilisationen låg i ruiner. Behovet att tillfredsställa sin längtan efter ordning visar sig vara minst lika stark som det sexuella begäret.

Även om jag på något vis gillande den så måste till och med jag erkänna att den är ett jäkligt märklig om än rolig/intressant men det krävs nog att man antingen gillar det lite obskyra, 80-tals erotik eller råkar vara ett fanatiskt post-apokalypsfan.

Förresten så befinner sig faktiskt Richard Belzer (som folk kanske känner till) i publiken som en av dom märkliga mutanterna.

För att vara en sån märklig film så har den tydligen även vunnit några utmärkelser, priser (och nomineringar) i sin liga.

Inte nog med detta så tyckte regissören Anthony R. Lovett att det var dags göra en ganska orelaterad uppföljare runt år 1997. Konceptet är detsamma fast utan all avant-garde, det är mer ren och skär fetishporr med inslag av humor. Inget som imponerade direkt, rent av ganska tråkigt om än lite konstigt.

Café Flesh 2 vann dock någon utmärkelse.

2003 kom den tredje (och kanske sista?) filmen även denna med regi av Anthony R. Lovett som i mitt tycke mer eller mindre återspeglar på den andra filmen fast mellanscenerna där det inte knullas känns betydligt roligare och mer genomtänka och vi får se lite mer av Café Flesh universat och dess invånare men utöver dom få minuterna är det inget att hurra över direkt.

Annonser

~ av Jonas på 2012/03/05.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: